Om ALPE

Om ALPE El-Autorisation


ALPE El-Autorisation ApS er stiftet i 2014 af Peter Furbo og Allan Forsberg med visionen om at gøre dagligdagen lettere og mulighederne større for den mindre elektrikervirksomhed, som gerne vil undgå at bruge en masse tid på administration, papirarbejde, tilbudsgivning m.m.


Vores idé er at samarbejde med den enkelte selvstændige elektriker, for at han kan udføre jobs, hvortil der kræves autorisation, således at loven overholdes.


ALPE El-Autorisation har ikke interesse i at udføre elektrikerens arbejde, men kun at åbne op for flere muligheder for den enkelte elektriker og hans virksomhed.

  

Vi ønsker at drive en forretning, hvor nøgleorderne er tillid, kvalitet og ikke mindst "vi holder, hvad vi lover". For os er kunden i centrum, og det vigtigste er, at man som kunde altid føler sig tryg med ALPE El-Autorisation som samarbejdspartner.


Virksomheden er autoriseret og har de godkendelser, som kræves for at drive installationsforretning. Vi har i virksomheden tilknyttet en faglig ansvarlig, som altid vil være behjælpelig med tekniske spørgsmål vedrørende el-installationer m.m.